28.1 HOTR0409_MF1047 Begudes (80h)

28.1 HOTR0409_MF1047 Begudes (80h)

Fecha de inicio:

08/02/2022

Fecha de fin:

28/06/2022

Plazas:

15

Precio:

0

Precio agremiado:

0

Horario:

Dimarts de 9 a 13h

Formació subvencionada pel Consorci per a la formació contínua de Catalunya. Destinataris: treballadors en actiu, treballadors en ERTO i aturats (màxim 25%)

Durada: 80h

Aprendràs a assessorar sobre begudes diferents dels vins, preparar-les i presentar-les

Titulació

Acreditació parcial acumulable, de Certificat de professionalitat.

Horari: de 09:00 a 13:00h

Lloc: ESHOB

Objectius generals:

Desenvolupar el procés de servei de tot tipus de begudes a taula i a barra, segons l’es normes de servei i els procediments d’organització i control propis del bar-cafeteria.

Definir característiques dels gèneres necessaris per a la preparació, presentació i servei de begudes diferents de vins, establint nivells de qualitat en funció de les expectatives dels clients i els objectius econòmics de l’establiment.

Utilitzar equips, màquines, útils i eines necessaris per a la preparació i conservació de begudes (que no siguin vins), segons amb les seves aplicacions i per obtenir-ne un rendiment òptim.

Entendre les característiques de les begudes alcohòliques i no alcohòliques més significatives, els processos d’elaboració, aprovisionament i conservació, i relacionant la influència d’aquests processos amb les seves característiques.

Analitzar i desenvolupar els processos de preparació, presentació i conservació de les begudes alcohòliques i no alcohòliques més significatives.

Practicar possibles variacions en la preparació de begudes, assajant tècniques, combinacions o alternatives d’ingredients i formes de presentació i decoració.

Definir cartes de begudes diferents a vins que resultin atractives per a clients potencials i afavoreixin la consecució dels objectius de venda de l’establiment.

 

Continguts:

1. Processos de servei en barra i taula.

2. Gènere necessari per a la preparació, presentació i servei de begudes diferents a vins.

3. Equips, màquines i estris necessaris per a la preparació, presentació, conservació i servei de begudes.

4. Begudes simples distintes a vins.

5. Begudes combinades alcohòliques i no alcohòliques.

6. Cocteleria.

7. Confecció de cartes de begudes.